donderdag 21 mei 2015

Brokjes gaat goed

21 mei 2015

De puppen hebben vandaag 3 keer brokken gehad.
De reutjes 3 keer 15 gram farmfood brokjes en de teefjes 3 keer 12 gram farmfood brokjes.

Vanavond krijgen ze dan een farmfood pens- hart compleet vleesmaaltijd, reutjes 30 gram en de teefjes 24 gram. Ik kan dan het water weghalen omdat hier genoeg vocht in zit, ze hoeven dan ook niet meer te plassen s`nachts.
Ze liggen wat uit elkaar aqua gewicht.

Teefje geel eet wat langzamer dus die houd ik in de gaten, degene die het eten ophebben worden verplaatst in de buitenren, dan kan er rustig worden doorgeten.
De ren is vanmorgen hoger gemaakt zodat ze er niet meer uit kunnen klimmen...

Er zijn er wat bij die zijn zo snel dat ze het eten van de andere erbij opeten.
Het is heel goed gegaan op deze manier.

We weten nu waar de puppen heen gaan, dat heb ik afgelopen week bekend gemaakt. Iedereen heel erg blij gemaakt.


Reutje Frans Chico v. Tollusland gaat naar Peter Koning en Carmen van Wanrooij, hij gaat Mimmo heten bij hun en gaat wonen in Wijchen.



Reutje Frits Chico v. Tollusland gaat naar Eva Freling en Daniel Jackson, hij gaat Koffie heten bij hun en gaat wonen in Lent.


Teefje Fleur Ushi v. Tollusland gaat naar Anneke en Aad Dubbeld, haar naam is nog niet bekend en gaat wonen in Nieuwendijk.


Teefje Floor Ushi v. Tollusland gaat naar Andre en Jaap en dochter Ella Fonteine, zij gaat Effie heten bij hun en gaat wonen in Middelburg.


Teefje Fiep Ushi v. Tollusland gaat naar Martin Wijtman en Marie-Loise van den Molengraft, zij gaat Gijsje heten bij hun en gaat wonen in Eindhoven.

Deze foto vond ik super, zeg niet wie het was.....of toch maar wel is een wedstrijd waardige foto lijkt me, het is reutje grijs, Mimmo keek naar zichzelf in de spiegel!




Wordt vervolgd.