zaterdag 17 januari 2015

Kennismaking Chico en Ushi

17 januari 2015

De loopsheid van Ushi verwacht ik nu iedere dag, ze ruikt al lekker voor de reutjes, zelfs Tessie en Veerle ruiken de verandering. Haar vulva is al  aan het opzetten. Ushi zal deze keer voor de 2 de keer worden gedekt. Hopelijk gaat het allemaal lukken en krijgt ze haar 2 de nestje, haar F-nest.
We hebben een mooi, gezond reutje en super match en wel Chico van Marjo en Wim uit Emmen.

2 weken geleden hebben we  kennis gemaakt met Chico en zijn baasjes.
We hebben gewandeld in Zwolle bij de Wythmenerplassen, het weer was schitterend met een heerlijk zonnetje, Chico en Ushi vonden elkaar wel interessant, ze liepen er heerlijk relax bij, nu is het wachten op haar dekrijpe periode en hebben ervoor gekozen om met de trein naar Emmen te reizen en dan mag Chico aan de slag.

Vorige week is Ushi  met mij naar Arnhem gereisd met de trein en dat vond ze best leuk.


23 januari 2015

Ushi loops

Ushi is loops geworden, dikke vulva en rose vocht verlies, we kunnen nu aftellen.



30 januari 2015


Ik was zelf afgelopen wat ziek, dus de loopsheid verliep wat aan mij voorbij, afgelopen woensdag had ik een afspraak gemaakt voor 30 januari om de progesteron test te doen. Gisteren had Ushi al steeds neigingen om op reuen jacht te gaan dus de afspraak was goed gepland.


Half negen de progesteron-test gedaan bij Dr. Yvonne in Emmerich, bloed zelf weggebracht naar het Ziekenhuis in Doetinchem
s`Middags om 12.00 uur werd ik gebeld, de test stond op 58, dat staat gelijk aan de oude test 22.

Dus advies vandaag en morgen dekken.

Telefonisch contact om 12.10 uur gezocht met Marjo het baasje van Chico.
Marjo moest werken deze middag, maar ze zou gelijk beginnen, dan kon ze eerder stoppen met werken en ons om 16.10 uur ophalen op station Emmen. 
In overleg met Marjo kon ik ook blijven slapen dan hoefde ik niet op en neer met de trein.

De dekking deze dag is niet gelukt, dus ik ben blijven slapen wat ik heel erg fijn vond en we zouden er zaterdag 31 januari voor gaan.


Wordt vervolgd.