dinsdag 12 mei 2015

3 de filmpje / video

12 mei 2015

Vanmorgen en vanmiddag heb ik brokjes in de ren binnen op het zeil gelegd en ze snoepte ze heerlijk op, heel snel, daarna het vlees in eigen bakjes, ik kan dan in de gaten houden hoeveel ze eten.

Reutjes grijs pikt toch het meeste in op zo`n manier.

Teefje geel en roze zijn wat langzamer met eten en beginnen ook niet zo snel.

Heb gisteren met de Farmfood telefonisch contact gehad en doorgesproken hoe de gewichten zijn en hoeveel weken ze nu zijn, dan krijg je van hun het advies hoeveel vlees ze per dag nodig hebben per pup. Je kunt er wat brokjes doorheen doen maar dan wel wat vlees eraf doen, erg fijn dan weet je zeker dat het goed is.

Het bleek dat ik ook teveel gaf omdat ze ook af en toe nog bij Ushi drinken, maar niet vaak en ze heeft ook niet veel meer.

Straks ga ik ze weer borstelen en kammen en tandjes kijken en oortjes opbeuren en beetje wriemelen, dan wennen ze hier aan en zijn ze dit straks gewend als ze bij de nieuwe eigenaren komen.

Heb foto`s gemaakt van het brokjes tafereel vanmiddag:
Wat zijn jullie aan het doen... teefje aqua
Reutje groen ziet mij en kijkt...
Alle 5 op een rij...

Daarna hun vleesmaaltijden in aparte bakjes, wie als 1 ste het vlees op had, dat was natuurlijk reutje grijs, verhuisde naar de buitenren, reutje groen was 2 de, teefje aqua 3 de, roze en geel hadden de laatste bakjes als laatste op, een goede manier van eten voor deze puppen zie ik nu.


Ook zijn ze vandaag 2 keer in de buiten ren op het gras geweest, rennen, spelen, rennen, zo leuk, behendigheid door de tunnel kennen ze al...

Hier een filmpje van: Het waaide flink, dat hoor je, ook de vogeltjes, auto`s, de waaksheid van onze roedel...

Om 19.15 heb ik de brokjes op een bordje gedaan, dat ging ook heel goed...

Zie deze foto`s:



Wordt vervolgd.